Este o soluție care fără urme resturile de adeîndepărtează ziv, după : abțibilduri, etichete, bandă și alte materiale cu adeziv.Se poate folosi foarte eficient  în domenii , precum: tehnici de ambalare, depozite și curățarea unor suprafețe , înainte de lipire. Este foarte avantajos de folosit, atunci când eliminarea etichetelor ar produce zgârieturi și alte prejudicii obiectelor.

UTILIZARE: Dizolvant cu puteri mari pentru orice etichetă, ajuta rapid și sigur la eliminarea acestora , de pe suprafețe de sticlă, porțelan, metal, hârtie, carton și lemn. Îndepărtează ușor grăsime naturală, gudron, rășină, urme de amprente,putându-se folosi eficient și ca detergent. Se mai poate folosi: în industrie pentru îndepărtarea urmelor de la banda adezivă ce se folosește la marcarea acceselor, în birouri ( xerox, calculator, imprimantă). Poate deteriora unele produse din plastic, de aceea este recomandat testarea pe porțiuni mici. Pe plasticul transparent provoacă albire.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE: Pulverizați atâta soluție pe etichetă să se îmbibe eticheta pănă la lipici, așteptați 2-3 minute pentru a-și face efectul, după care îndepărtați eticheta. În caz că ramân urme de adeziv, pulverizați soluție pe o lavetă și curățați suprafața de acesta. Se poate ușura curățarea , dacă se încălzește suprafața înainte de a folosi soluția cu o suflanta de aer cald. 

PERICOL: H225 – Lichid şi vapori foarte inflamabili.,H315 – Provoacă iritarea pielii.,  H304 – Poate fi mortal în caz de înghiţire şi de pătrundere în căile respiratorii. H317 – Poate provoca o reacţie alergică a pielii. H319 – Provoacă o iritare gravă a ochilor. H319 – Provoacă o iritare gravă a ochilor.P101 –  Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.P210 – A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise/suprafeţe încinse. – Fumatul interzis.P262 – Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea.P301 + P310 –   ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. P303 + P361 + P353 – ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): scoateţi imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiţi pielea cu apă/faceţi duş.P305 + P351 + P338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.P405 – A se depozita sub cheie.P501 – Aruncaţi conţinutul/recipientul în locuri special amenajate  pentru deșeuri periculoase.

COMPOZIȚIE: >40%alcool izopropilic,30-40 % hidrocarburi alifatice( terpine de portocale), <5%- butoxietanol, limonen.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Dizolvant pentru adezivi 60, 100, 120 ml

  • Cod produs: Dizolvant pentru adezivi 60, 100, 120 ml
  • 6,00RON