SUPRAFATA DE FOLOSIRE: Se poate folosi pe suprafetele dure ( gresie, faianta, piatra, linoluem, plastic, etc.) la igienizarea WC-ului, si la inalbirea rufelor.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Pentru curatarea vasului WC, chiuvetei, cazii de baie, indepartarea mirosului neplacut al canalizarii, folositi solutia nediluata. Pentru curatarea suprafetelor mari (podele, gresie) la 5 litri de apa se adauga 50 ml solutie. Daca nu sunteti sigur de compozitia suprafetei pe care doriti sa o curatati, testati produsul pe o portiune mica mai putin vizibila. 

Pentru inalbirea rufelor puneti 25 ml de solutie la 5 litri de apa.

CONTINE: Inalbitor cu continut activ de clor <4.5%,surfactanti neionici si anionici <5%,hidroxid de sodiu (NaOH) <2%, sapun, parfumuri.

ATENTIE:Precautii: R31-In contact cu acizii se degaja gaze toxice ,R36- iritant pentru ochi, R38-iritant pentru piele.

Folosirea in siguranta:S2-a nu se lasa la indemana copiilor, S24-a se evita contactul cu pielea, S25-a se evita contactul cu ochii, S26-la contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul,S46-in caz de inghitire a se consulta imediat medicul si a I se arata ambalajul sau eticheta,S50-a nu se amesteca cu alte solutii chimice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Solutie de curatat cu efect de albire cu miros placut 5L

  • Cod produs: Solutie de curatat cu efect de albire cu miros placut 5L
  • 35,00RON